AJÁNLÓ
 
13:52
2016. 06. 12.
Örömteli hír tegnapról, hogy megérkezett a keret legsósabb tagja: Daniel Peretz. Osztozva az...
A bejegyzés folyatódik
 
13:52
2016. 06. 12.
1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics...
A bejegyzés folyatódik
 
13:52
2016. 06. 12.
Remélem, sikerült túllendülnötök azon a felháborító eseményen, amiről mindenki tudta, hogy...
A bejegyzés folyatódik
 
13:52
2016. 06. 12.
Szerinted most éppen maximum mennyit adna a vezetőség egy RB-ért? Mondjuk egy olyanért, aki magabiztosan...
A bejegyzés folyatódik
 
13:52
2016. 06. 12.
Örömmel tájékoztatom a kedves egybegyűlteket, hogy a vírushelyzet ellenére a céges Várkonyi...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

In Benny we trust 

Ha őszinték akarunk lenni, kicsit untuk már az eredetit, jó újra az árja másolattal bajlódni.

benny anatolij inbennywetrust

Elvileg lelkesek vagyunk, hogy Eb van, ráadásul az angolok pontosan ugyanolyan balfasz lúzerek, mint amilyenek voltak, de elég nehéz erre vagy bármi másra koncentrálni úgy, hogy mindennap Héder Barna. Ezt az embert vajon akkor is eldugják évekig Palik László seggébe a még sehol sem tartó szőrtüszők mögé, ha tudják, hogy ekkora endorfincunamit eredményez majd a kibújás? Vagy ez a letörölhetetlen vigyor és az indokolatlanul lassú fejmozgás valami emberkísérlet és a nyolcaddöntőkre hipnotizálni fogja az egész országot? Valaki mondja meg, mit tegyek, hogy ne Heston Blumenthal bágyatag dublőrjelöltjét lássam állandóan!

A Nationalelffel kapcsolatban sok kérdés nincs, mármint Neuer helye nagyjából biztos, legalábbis egyelőre (hehe), a többin pdig lehetne vitatkozni napestig, azonban engem a héderi vigyor teljesen leszedál, olyan leszek tőle, mint Joe Hart mozgáskoordinációért felelős agyi központja, amikor fejmagasság fölötti labda közelít.

 

A Doppelsechsen elegánsan átugranék, mert az a legegyszerűbb: amíg nincs Bastian, addig Khedira lesz Kroos mellett, amikor meg már visszajött, akkor ő.

És ha már ez szóba jött, borzasztó érzés, hogy Schweinsteiger helyét a kezdőben, meg az e körüli vitákat egy Spielführer szalaggal kell preventív jelleggel rövidre zárni, mert hát mi van, ha az arab fiú az ukránok ellen a faszán táncoltatja majd a labdát, mielőtt lő hat gólt Anatolijéknak.

benny anatolij inbennywetrust

De mondom, ezen átugrunk, nincs itt semmi látnivaló.

Egy sorra feljebb már valamivel több, Draxlert például én nagyon kedvelem, de elmondhatatlanul felbasz, hogy ő jelenti a különbséget két világ között, és hát kell-e mondanom, hogy az egyik világban a kis polák Takonybábu a cserepadon duzzog, míg a másikban ott rohangál a pályán, és folyton fölélövi negyvenötről.

Tudom, hogy mindenről Reus szeméremcsontja tehet, és elvileg ez sokkal egyszerűbb lenne, de addig nem tudok megbarátkozni Draxlerrel, amíg minden egyes ritmustalan mozdulatában Podolski bűzös leheletét látom megtapadni a tévé képernyőjén.

Előttük Götze, az elhízott tékozlófiú, akinek naponta kéne sajtótájékoztató tartania arról, hogy Löw nem azért játszatja, mert sajnálja, ráadásul ilyen a testalkata és kész, fejre és egyéb kínos testrészekre hízik, más meg nem oda, szóval ich habe fertig.

Semmi bajom egyébként Mario B-vel, ebbe a csapatba sajnos csont nélkül befér (köszi, Marco), de meg nem értem, miért kell centerbe feltolni, ha még soha a tetves életben nem hozott le még ott egy közepes meccset se.

benny anatolij inbennywetrust

És akkor itt jutottunk el oda, hogy ha Podolski helyén esetleg egy másik csatár utazik, akkor nem Gomez az egyetlen opció, amit akkor is pokoli dolog leírni, ha nekem nem kell magyaráznom a vele kapcsolatos érzéseimet. Tök mindegy, Volland (haha), Kiessling (hahaha), Lasogga (hahahaha), akárki mehetett volna, de nem, inkább vitte ezt a szerencsétlen stigmát, hogy elérhesse négyszázhetvenkettedik válogatottságát, mintha tényleg számítana ez bármit.

Mivel a fertigen korábban Gintert (uram, irgalmazz!) követelték néhányan a kezdőbe, indítványozom, hogy ne beszélgessünk a védelemről, bár azt azért csendben tenném hozzá, hogy ha Benny lehozza ezt a tornát is plusznullásan, akkor a saját testemmel fogom védeni, ha bárki bántani meri. Először is, a csávó eredetileg középhátvéd, másodszor Schalke-játékos, harmadszor pedig nyilvánvalóan semmi fogalma nincs a pályán látható folyamatok közötti összefüggésekről, mégis atombiztos balhátvédje volt egy vilgábajnok csapatnak, most meg jobb bunkóban hozhatja le mindezt a háztömbkörüli bajnoksággá züllesztett Eb-n, ahova csak Vatikán meg Andorra nem jutott ki, de hát ezekről nem Benny tehet.

Mustafiról nem áll módomban nyilatkozni, akkora LOL ez az egész, hogy a szavak egyszerűen nem jönnek.

A végére szeretnék bedobni egy fogadást: ha a Kimmich, Weigl, Sané trió összesen kap 100 percet, akkor az ellenem fogadók között kisorsolok egy ugyanilyen pólót, amit ma kaptam a csajomtól.

benny anatolij inbennywetrust

Igen, ő az első ember, aki igazán megért engem.

Amennyiben nem jön össze a 100 perc a három taknyosnak, ti dobtok össze egy nekem egy ilyet. Deal?

(a poszt eredetileg a spritzmeinpopo-n lenne, de ott több technikai gond is van, amelyek közül csak egy a disqus fájó hiánya, szóval a Gastarbeitert nay valószínűséggel eltemettük :(

Címkék: benny, anatolij, inbennywetrust

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus