OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

Elképesztően régen volt olyanra példa, hogy a BL csoportkörében a harmadik meccs előtt ne a Bayern figyelje páholyból az eseményeket, ne kelljen azon gondolkodni, hogy ha most oda-vissza nem verjük a PSV-t, akkor akár szaros is lehet a palacsinta.

 

Nem azt mondom, hogy törvényszerű, de azért lehetett számítani arra, hogy egy-egy meccset ellazázunk, de az általában a negyedik-ötödik-hatodik körben szokott lenni, amikor már Green is bizonyítási lehetőséget kaphat(na). Erre itt van a madridi matraccal arcon baszott vereségünk, és máris kaparni kell már azért is, hogy a csoportelsőség meglegyen, és ne egyből egy gyilokmeccsel kezdjük a tavaszt. Elkényeztetett ribancok vagyunk, beismerem. De azért tegyük a szívünkre a kezünket, a nagy Posessionpepprof ezt hozta. Nem mondom, hogy könnyű a játékosokat átállítani, meg Carlo is csak ismerkedik azzal, hogy nem CR és Bél, hanem Müller optimalizált beállításait kell megtalálni. Nem kell nagyon félni, ha Kimcsóét megtalálta, akkor Thomasszal sem fog sokáig vacakolni.

Hogy mégis mi várható ma este? Nem egy Rostov-verés az biztos. A PSV Cocuvel ugyanazt tudja gyengébb kiadásban, mint Simeone Atletije: védekezik középen veszettül, néha meg kontráznak veszett gyorsan. Ebből kiindulva akár tényleg vízválasztó is lehet, hogy a csapat végre kikerül abból a negatív hangulatból, amibe pár meccse beleragadt, és az úgynevezett húzónevek elkezdik felvenni az üzemi hőmérsékletet, vagy pedig tovább toszogatják a híg szart és Ribery nélkül nem képesek meccset nyerni a szezonban.

Meccs előtt ápdét összeállítással jöttünk!

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus